لیست اختراعات احمد اسماعيلي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1394/07/06
تاریخ ثبت: 1395/07/07
مخترع/مخترعان: احمد اسماعيلي فيلابي
خلاصه اختراع:

موضوع ابداع : فن كوئل سقفي بدون كابينت بصورت دو تكه اينجانب احمد اسماعيلي فيلابي با توجه به تجربه بيش از 30 ساله در زمينه كارهاي نگهداري تأسيسات و همچنين پيمانكاريهاي زيادي در زمينه نصب و راه اندازي و فروش سيستمهاي تهويه مطبوع هميشه سيستم نصب و سرويس دهي به فن كوئلهاي زير سقفي را معضلي دانسته و درصدد رفع اين معضل بوده ام تا اينكه چندي پيش اقدام به طراحي نوعي فن كوئل نمودم كه مزاياي ذيل را نسبت به انواع روتين آن كه توسط شركتهاي ايراني و خارجي ساخته مي شوند دارد . مزايا: در هنگام نصب نياز به نصب كامل فن كوئل نيست و فقط مي توان Coil Section را نصب نمود -لوله هاي رفت و برگشت را به آن متصل نمود –خط درين را برقرار نمود و دهانه خروجي هوا را به دريچه ريزش هوا متصل كرد. پروسه زمان نصب تا زمان بهره برداري در برخي موارد تا چند سال بطول مي انجامد طي اين مدت اگر فن كوئل كامل نصب شده باشد قطعاً تحت تأثير گرد و خاك حاصل از عمليات ساختماني –نازك كاري –رنگ آميزي-كارهاي چوبي-نظافتهاي كارگاه-و طوفانهاي موسمي گرد و خاك زيادي بر روي بدنه الكتروموتور و پروانه فن خواهد نشست كه باعث كاهش راندمان-بالارفتن آمپر مصرفي الكتروموتور و قطعاً كاهش طول عمر الكتروموتور خواهد شد ولي در فن كوئل ابداعي اينجانب پس از نصب كوئل هيچ كاري انجام نخواهد شد تا زمان بهره برداري كه مي توان الكتروموتور را نصب كرد كه براي نصب الكتروموتور نيز هيچگونه ابزاري نياز نمي باشد . حتي در قسمت اتصال برق نيز بصورت سوكت در نظر گرفته شده كه نياز به فازمتر يا پيچ گوشتي نيز نمي باشد . در زمان سرويس دهي به فن كوئلهاي معمولي مي بايد فن كوئل از اتصالات لوله هاي رفت و برگشت و درين سيمهاي الكتروموتور و حتي دريچه هواي خروج نيز جدا شده و جهت تعمير و سرويس به محل مناسب منتقل گردد كه اين پروسه قطعاً طي بيش از دو ساعت انجام خواهد شد و مثلاً در يك هتل امكان كار بر روي فن كوئل با داشتن مهمان در اطاق عملي نمي باشد –اما در فن كوئل ابداعي بنده زمان تعويض يك الكتروموتور به كمتر از 20 ثانيه كاهش يافته و نيازي به باز كردن قسمتهاي مكانيكي نمي باشد . جدا كردن فن كوئل از لوله هاي رفت و برگشت هميشه مشكلات خاص خود را داشته و با توجه به اينكه اغلب شيرآلات از نوع Gate Valve مي باشند پس از مدتي اين شيرها قابليت آب بندي صد در صد را نداشته و هنگام جدا كردن فن كوئل باعث آبريزي بر روي كف اطاق و خراب شدن پاركت و يا موكت هاي كف اطاق مي شود، در فن كوئل ابداعي ارائه شده كوئل (Coil Section) يكبار براي هميشه نصب و تا وقتي كه كوئل آسيب نبيند نياز به باز كردن ندارد . با توجه به اينكه اين فن كوئل بصورت دو تكه مي باشد الكتروموتور تا زمان نصب در انبار نگهداري و از آسيب رسي در امان خواهد بود . دو تكه بودن اين فن كوئل باعث مي گردد دريچه دسترسي آن بسيار كوچكتر از نوع معمول در نظر گرفته شود لذا ناهمگوني مصالح سقف ها با نوع دريچه كمتر به چشم مي خورد. فيلتر هواي برگشت اين فن كوئل بر روي دريچه باز شوي زير فن كوئل نصب مي گردد. و در پايان بايد عرض كنم اين فن كوئل در يك جمله راحت نصب شده –راحت سرويس دهي مي شود و طول عمري طولاني تر دارد . با سپاس احمد اسماعيلي فيلابي

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/19
مالک/مالکان: شركت گروه مپنا
تاریخ ثبت: 1396/02/02
خلاصه اختراع:

به دليل ماهيت سايت‌هاي پتروشيمي، سطح دسترسي بالا به انرژي الكتريكي اهميت زيادي دارد. سناريوهاي زير حالت‌هايي هستند كه نياز به چنين سيستمي را ايجاب مي‌كنند: 1-\tواحد پتروشيمي از طريق واحدهاي نيروگاهي خود در حال تغذيه است در اينحالت (بدون قطع نمودن برق پتروشيمي) بخواهند شبكه محلي را به شبكه سراسري متصل نمايند. 2-\tبخشي از پست برق واحد پتروشيمي بعد از انجام تعميرات بخواهد بدون قطعي برق واحد پتروشيمي به مدار برگردد. 3-\tدو بخش از پست برق پتروشيمي كه هر كدام در حال تغذيه بخش‌هايي از پتروشيمي هستند و بصورت مجزا از يكديگر كار مي‌كنند بخواهند با هم سنكرون شوند. در حال حاضر در بسياري از واحدهاي پتروشيمي بدليل عدم وجود چنين سيستمي هيچ‌كدام از سه قابليت فوق به صورت اتوماتيك وجود ندارد. نسبت به سايت‌هايي كه از سيستم مشابه استفاده مي‌كنند علاوه بر تامين كليه قابليت‌هاي سيستم‌هاي قبلي، كنترل شرايط و عملكرد به صورت هوشمند شده است و بهره‌برداري از اين سيستم نيز نسبت به سيستم‌هاي موجود بسيار ساده‌تر شده است. اين سيستم از لحاظ پيچيدگي‌هاي شبكه‌اي و تعداد كليدهاي قابل سنكرون بي‌همتاست.

تاریخ اظهارنامه: 1385/02/11
تاریخ ثبت: 1385/08/10
خلاصه اختراع:

توليد زيست داروها و پروتئين هاي مهم كاربردي از طريق گياهان ما را قادر به توليد پروتئين هاي دارويي ارزان تر و ايمن تر مي نمايد. تحقيقات نشان داده است كه گياهان پتانسيل بالايي در توليد نامحدود آنتي بادي هاي نوتركيب، واكسن ها و ساير پروتئين هاي نو تركيب دارند و از زمان پيدايش اين تكنيك، پروتئين هاي نوتركيب مختلفي با ويژگي هاي متنوع در گياهان توليد شده است. اخيرا ديده شده است كه شترهاي دنياي قديم و از جمله شتر دوكوهانه (Camelus bactrianus) قادر به توليد آنتي باديهايي مي باشند كه از ساير آنتي بادي هاي پستانداران متفاوت بوده و امروزه دانشمندان معتقدند كه اين پروتئين ها مي توانند به حل بسياري از چالشهاي موجود در فناوري زيست دارويي كمك بنمايند. براي اولين بار در جهان جداسازي و توليد آنتي بادي مونوكلوتال عليه آنتي ژن موسين (تومور ماركر شايع در سرطان پستان، تخمدان، ريه، پانكراس و پروستات) از منشاء شتر دو كوهانه صورت گرفت. سپس ژن اين پروتئين نوتركيب با كمك PCR و آغازگرهاي طراحي شده تكثير گرديد و در وكتور T/A كلون گرديد و پس از توالي يابي و بررسي آن در وكتور عمومي بياني گياهي pBI121 جايگزين ژن GUS گرديد. اين سازه ابتدا به باكتري E.coli جهت نگهداري و سپس به آكروباكتريوم نژاد LBA4404 جهت تراريخت نمودن گياهان توتون وارد گرديد. با استفاده از تكنيك transformation agrobacterium-mediated ژن اين پروتئين نوتركيب به گياه تنباكو منتقل شد و گياهان تراريخت روي محيط كشتهاي حاوي آنتي بيوتيك باززايي شدند. آناليز ژنتيكي (حضور اين ژن در DNAA ژنومي گياهان باززايي شده با كمك PCR) و آناليز پروتئيني (وسترن بلاتينگ) نشان داد كه اين پروتئين نوتركيب در گياه بيان توليد مي شود. در نهايت پروتئين گياهي استخراج گرديد و با استفاده از تكنيك ELISA ديده شد كه اين پروتئين براحتي و با اختلاف قابل توجهي مي تواند پپتيدهاي ساختگي مربوط به اين تومورماركر را بشناسد. همچنين تست نهايي نشان داد كه عصاره پروتئين گياهي حاوي اين پروتئين نوتركيب با اختلاف قابل چشمگيري مي تواند سلول نرمال را از غير نرمال تشخيص دهد. براي اطمينان اين آزمايشها چند بار تكرار گرديد كه حاكي از توليد صحيح و فعاليت بيولوژيكي اختصاصي اين نانو بادي جهت شناسايي تومورماركر موسين (رايج در بسياري از سلولهاي سرطانها) مي باشد. اين ژن اولين ژن از كلاس جديد آنتي بادي شتري است كه از شتر دوكوهانه جدا گرديده است و اين پژوهش، اولين گزارش از توليد كوچكترين پروتئين آنتي بادي نوتركيب (نانو بادي) يا منشا شتر دو كوهانه عليه تومور ماركر بسياري از سلولهاي سرطاني در گياه مي باشد.

موارد یافت شده: 5